Transportbedrijf Schouten Polsbroek

Maatwerk transport op tijd

De familie Schouten is al 200 jaar actief op het gebied van transport. Sinds de opkomst van de eerste vrachtauto’s in het begin van de vorige eeuw is distributie een belangrijk onderdeel geworden in onze maatschappij. Het bedrijf is nog steeds in Polsbroek gevestigd en inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een middelgroot transport- en distributiebedrijf. Door de jarenlange ervaring in de branche vervullen wij een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van onze opdrachtgevers.

Investeren in het nieuwste materieel en in het opleiden van medewerkers blijft belangrijk. Door bij te blijven hebben wij onze marktpositie kunnen verstevigen. Schouten is gespecialiseerd in containertransport: door de routes te beheersen kunnen we altijd op tijd leveren door de gehele BeNeLux. Ook daarbuiten worden effectieve ritten gemaakt. We proberen altijd met lading te rijden en dat merkt u in de prijs.

 

Schouten maatwerk transport

 

Dedicated vervoer

Ook onder de vlag van verschillende opdrachtgevers zorgen vrachtauto’s van Schouten voor transport van hun producten. Met behoud van de eigen identiteit wordt geprofiteerd van de kennis en kunde van een professioneel transportbedrijf. Schouten ontzorgt in de lasten van een wagenpark met chauffeurs. In overleg kan voor de gehele administratie en planning worden gezorgd.

 

TRANSPORT UITBESTEDEN?

 

Incidenteel transport

Voor elke transportklus bieden wij een oplossing. Heeft u een logistieke uitdaging? Onze chauffeurs zijn dagelijks bij u in de buurt. Wellicht valt er iets te combineren, anders wordt een andere manier gevonden om uw transport op de plek van bestemming te krijgen. Snel, professioneel, veilig en op tijd.

 

DIRECT CONTACT VOOR UW TRANSPORTOPDRACHT

 

Schouten incidenteel transport

 

Schouten transport milieu

Milieu

Transport van A naar B is helaas nog niet mogelijk zonder uitstoot van CO2. Schouten zet zich echter dagelijks in voor beperking. Onder andere wordt AdBlue bijgetankt, een reactievloeistof die ervoor zorgt dat de uitstoot van dieselmotoren schoner wordt. Het gehele wagenpark voldoet aan de meest strengen milieu-eisen. Daarnaast worden ritten en belading gecombineerd effectief ingepland om met zo min mogelijk kilometers het gewenste resultaat te behalen. Vanzelfsprekend wordt verantwoord met afval omgegaan.

 

Schouten Transport Polsbroek Mercedes Actros