Op en overslag Schouten Lopik

Op en overslag van goederen

U zoekt op en overslag in de directe omgeving van Lopik en Schoonhoven om uw producten of grondstoffen schoon, droog en stofvrij op te slaan. Transportbedrijf Gebr. Schouten B.V. in Polsbroek biedt flexibele oplossingen voor een lange of korte periode. Met in totaal 7.000 m2 over verschillende locaties hebben wij voldoende opslagfaciliteiten voor alle soorten goederen. Vanzelfsprekend behoort het transporteren van uw bedrijfsgoed van en naar de opslag tot de mogelijkheden. Ad hoc iets uit uw opgeslagen goed nodig? Geen probleem! Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat u er binnen een werkdag weer over kan beschikken.

Distributie transport Schouten Lopik

 

op en overslag distributie transport Schouten

Value Added Logistics

Het kan voorkomen dat de ingekomen goederen onze opslagruimte anders moeten verlaten dan ze zijn binnengekomen. Schouten kan hierin ook ondersteuning bieden. Wij kunnen uw producten en materieel oppakken, etiketteren of assembleren om vervolgens op de plek van bestemming te bezorgen.

Of het gaat om een enkel transport, tijdelijke of langdurige opslag of het overladen van uw goederen, Transportbedrijf Gebr. Schouten B.V. in Polsbroek verzorgt het voor u.

 

OPSLAGRUIMTE NODIG?

 

Schouten Transport Polsbroek Mercedes Actros